Maandag09:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 18:00
Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 15:00
ZondagGesloten

Buiten onze openingstijden verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen.


MK Autotechniek
De Noord 17
6001DA WEERT

Telefoon: 0495785623
E-mail: [email protected]

U bent van harte welkom!

Veelgestelde vragen

Wordt een auto rijklaar afgeleverd of rekenen jullie afleverkosten?
Onze auto’s worden standaard rijklaar aangeboden. U kunt ook kiezen voor extra zekerheid door te kiezen voor één van onze afleverpakketen met BOVAG-garantie.

Zijn de auto’s voorzien van een geldige APK-keuring?
De auto’s worden standaard aangeboden met een geldige APK van minimaal 5 maanden. Indien u voor één van onze BOVAG-pakketten kiest, wordt de auto met minimaal 1 jaar geldige APK afgeleverd.

Kan ik mijn huidige auto inruilen ook inruilen bij MK Autotechniek?
Ja, wij ruilen ook auto’s in. Voor een online indicatie kunt u contact met ons opnemen. Wij hebben ook een zakelijke Whatsapp account om foto’s te ontvangen.

Kan ik een proefrit maken?
Ja, u kunt ten alle tijden vrijblijvend een proefrit maken. Het advies is wel om vooraf contact op te nemen, zodat hier een afspraak voor gemaakt kan worden.

In hoeverre zijn importauto’s betrouwbaar?
Wij kopen zorgvuldig in bij merkdealers in Duitsland waar de auto’s eerst worden geïnspecteerd en vervolgens door ons worden ingekocht. De uitgebreide onderhoudshistorie kan bij elke merkdealer (ook in Nederland) opgevraagd worden. Wij staan voor een transparante en eerlijke dienstverlening en doen ons best om aan te tonen dat u bij een betrouwbare partij uw nieuwe auto koopt.

Wat is het verschil tussen een marge en BTW auto?
De internetprijzen bij de advertenties zijn altijd all-in. Indien er BTW rust op een voertuig kunnen ondernemers de BTW terugvorderen bij de Belastingdienst. Dit is niet van toepassing voor particuliere kopers. Per voertuig wordt altijd zorgvuldig aangegeven hoe de prijs is opgebouwd (marge of BTW).

Is het mogelijk om de auto te financieren?
Dit is mogelijk voor zakelijke- en particuliere klanten, wij kunnen u hierin adviseren en met u meedenken indien gewenst. Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina ‘’Financiering’’.